LOES LUCA MOET WEGENS ZIEKTE ROL IN DE BAN VAN BROADWAY NEERLEGGEN

LOES LUCA MOET WEGENS ZIEKTE ROL IN DE BAN VAN BROADWAY NEERLEGGEN

Ellen Pieters zal vanaf woensdag 15 juni 2016 de rol van Loes Luca overnemen in de DeLaMar zomermusical In de ban van Broadway. Loes Luca moet haar rol op doktersadvies neerleggen wegens ziekte en het benodigde herstel. In overleg met DeLaMar Producties heeft  Luca besloten door te spelen tot een week na de première. Er waren al voor die tijd voorzorgsmaatregelen genomen in verband met haar gezondheidsklachten en eventuele terugtrekking uit de productie. Hierdoor was er voldoende tijd om Ellen Pieters in te werken en haar gereed te maken voor de eerste voorstelling voor publiek op 15 juni. In de ban van Broadway is tot en met 31 juli te zien in het DeLaMar Theater.

‘Ik vind het vanzelfsprekend zeer spijtig dat Loes Luca haar deelname aan In de ban van Broadway niet kan voortzetten. Alle betrokkenen zijn blij dat we Ellen Pieters op deze korte termijn bereid hebben gevonden om haar rol over te nemen. Ik ben enorm trots op deze door pers en publiek bejubelde voorstelling en ben ervan overtuigd dat Ellen een waardige vervanger is voor Loes.’ Edwin van Balken, directeur DeLaMar Producties

Ellen Pieters
Ellen Pieters speelde hoofdrollen in musical als Wat zien ik?, Op hoop van zegen, De zangeres zonder naam en Hij Gelooft in Mij, in de familievoorstelling De zere neus van Bergerac en de solovoorstelling Shirley Valentine. Pieters werd 3 keer genomineerd voor een Musical Award. Voor televisie werkte ze mee aan o.a. Kopspijkers, Het Klokhuis enKoefnoen. Ook speelt ze de titeltol in de serie Rechercheur Ria. Op het witte doek was ze o.a. te zien in de telefilms Lieve Celine en Op de Dijk.

In de ban van Broadway
In de ban van Broadway is een grootse en geniepige DeLaMar zomermusical over de strijd tussen 2 diva’s, achter de schermen van de beroemdste theaterstraat ter wereld. Grace, een meisje van eenvoudige komaf, krijgt toegang tot de kleedkamer van haar idool: de beroemde actrice Margo Miller. Met haar schrijnende levensverhaal wekt Grace medelijden op bij Margo en haar entourage. De Broadway-ster ontfermt zich over de jonge vrouw. Maar dan blijkt de ogenschijnlijk naïeve Grace er een geheel eigen agenda op na te houden.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.