Livemuziek bij jou thuis! 

Livemuziek bij jou thuis! 

Ook tijdens de sluiting brengen het Stadstheater en STAGE kitchen & café met alle liefde cultuur en heerlijk eten naar Zoetermeer. Een zondagmiddag thuisblijven was nog nooit zo leuk met de eerste online editie van Livemuziek op Zondag!  

Op zondagmiddag 29 november geniet jij vanuit je eigen thuistheaterstoel van livemuziek van twee opkomende artiesten, namelijk HEBE & Onwijs Gijs! En heb je zin in wat lekkers terwijl je luistert? Maak dan de middag compleet en bestel onze Geusz! Bier Borrelbox of Wijn Box.  

De livestream is gratis te bekijken via het YouTube-account van het Stadstheater en via de Facebookpagina van het theater. De Borrelbox kost €16,50 en is te reserveren via de website. Je kunt de Borrelbox op zondag 29 november afhalen tussen 12:00 en 15:30 uur op het feestelijke afhaalpunt STAGE kitchen & café. De Borrelbox bestaat uit drie soorten bier of wijn en verschillende hapjes. Koude hapjes zoals Spaanse Fuet en Serranoham, maar ook warme hapjes die gemakkelijk zelf zijn op te warmen.  

Geniet van een heerlijke zondagmiddag in je eigen woonkamer!  
Livestream gratis | Borrelboxen 16,50 p.p. 
www.stadstheater.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.