Little shop of Horrors binnenkort in Wassenaar!

Little shop of Horrors binnenkort in Wassenaar!

Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland produceren dit najaar de musical Little shop of horrors in Wassenaar. We zijn voor de voorstelling op zoek naar getalenteerde castleden in de regio Den Haag, waar de repetities zullen plaatsvinden.

Little Shop of Horrors

Simon Krelborn, een onhandige medewerker bij de slechtlopende bloemenwinkel van Meneer Mushnik, is hopeloos verliefd op zijn collega die hem niet ziet staan. Na een totale zoneclips vindt Simon een vreemde plant. Alles komt in een stroomversnelling en de plant wordt razend populair, totdat de woorden ‘VOER ME’ door de winkel galmen…

In november nemen de talentvolle spelers je mee op een griezelig maar komisch avontuur over een vleesetende plant en zijn klunzige verzorger. Dit belooft een vrolijke avond te worden met lekkere muziek, humor, liefde en een paar liter bloed.

Voorstellingen in Wassenaar

De voorstelling wordt twee tot vier keer gespeeld, tussen 1 en 4 november 2023 in theater de Warenar te Wassenaar. Een mooie locatie voor deze geweldige samenwerking tussen Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland. Door deze samenwerking bieden we een kwalitatief totaalplaatje door een getalenteerd artistiek team onder leiding van Pepijn Jehee en de zakelijke leiding van Frank Keizer van Stichting Podiumkunsten Midden Holland.

Audities

De inschrijvingen voor audities voor Little shop of horrors zijn geopend. Voor deze productie zijn we op zoek naar 8 acteurs met divers stembereik. De audities vinden plaats in Rijswijk op 8/9 juli 2023, De repetities vinden plaats in Rijswijk vanaf op woensdagavonden vanaf 23 augustus, en 3 weekenden (19+20 augustus, 15+29 oktober).

Deelname aan de productie is onbetaald voor castleden. Je betaalt een verplichte eigen bijdrage voor de productie (€75). Voor deze bijdrage wordt tijdens de repetities gezorgd voor koffie/thee, en tijdens de productiedagen voor eten en drinken.

Meld je aan voor de productie door het formulier in te vullen voor 4 juni 2023 via www.jeheevertelt.nl/audities  

Om up to date te blijven over de productie kun je ons volgen op facebook en onze website.

Alle kaartkopers van onze pre corona productie Aida zullen een aanbieding ontvangen voor de eerste beschikbare kaarten, waarbij zij een mooie korting zullen krijgen. Houd hiervoor de mail in de gaten waarmee je destijds je kaarten hebt geboekt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.