Line-up 10e editie van de Musical Sing-a-Long bekend  /Redactie Musical  8jul2015

Line-up 10e editie van de Musical Sing-a-Long bekend /Redactie Musical 8jul2015

Op zondag 30 augustus presenteren Frits Sissing en Anouk Maas de tiende editie van het jaarlijkse meezingspektakel vanaf het Amsterdamse Museumplein: de Musical Sing-a-Long. Bekende artiesten zingen nummers uit musicals die het komende seizoen in de Nederlandse theaters zijn te bewonderen.

Zo geven onder anderen Tim Douwsma, Jim Bakkum, Pia Douwes en Freek Bartels acte de présence. De musical line-up van de jaarlijkse sing-a-long bestaat onder andere uit The Bodyguard, Grease, Billy Elliot de Musical, Meisje met het rode haar, Jesus Christ Superstar en Willem Ruis, De show van zijn Leven. Dit jaar staan er ook internationale musicalsterren op het podium, met een medley van discohits uit Priscilla – Queen of the Desert. Ook de musical Beauty and the Beast, waarin Anouk Maas het komend theaterseizoen zelf te zien is, passeert de revue.

Tiende editie
Het is inmiddels traditie dat de Uitmarkt op swingende wijze wordt afgesloten met de Musical Sing-a-Long, onder begeleiding van Het Metropole Orkest en dirigent Maurice Luttikhuis. Dit jaar jubileert het event met de tiende editie. Het aanwezige publiek op het Museumplein kan luidkeels meezingen, maar ook thuis vanaf de bank kan uit volle borst worden meegezongen met de Musical Sing-a-Long.

Line-up
Fans kunnen alvast beginnen met inzingen nu de line-up bekend is. De musicals die aan bod komen zijn Beauty and the Beast (met Tony Neef), Grease (met Tim Douwsma), The Bodyguard (met Romy Monteiro), Billy Elliot de Musical (met Pia Douwes), Nonsens (met Mariska van Kolck), Meisje met het rode haar (met Jim Bakkum), Willem Ruis, De show van zijn Leven (met Johnny Kraaijkamp) en Soldaat van Oranje. Ook Simone Kleinsma treedt op, zij geeft een voorproefje van de concertreeks Musicals in Concert.

De Musical Sing-a-Long is op zondag 30 augustus om 21.20 uur live te zien bij AVROTROS op NPO 1.

BRON: avrotros.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.