Linda Wagenmakers start met nieuwe muziek en nieuwe concertreeks

Linda Wagenmakers start met nieuwe muziek en nieuwe concertreeks

Naast concertreeks met Remko Harms ook gloednieuwe muziek 

Linda Wagenmakers onder andere bekend geworden door haar glansrol in de musical Miss Saigon en haar deelname aan het Eurovisiesongfestival 2000 na het winnen van het Nationaal Songfestival met het nummer No Goodbyes. Met het songfestival op komst zullen de songfestivalfans getrakteerd worden op gloednieuwe muziek van Linda.

“Ik ben heel trots en enthousiast dat ik eindelijk na zoveel Covid tegenslagen weer nieuwe muziek ten gehore kan brengen. Ik mag daarnaast ook zeggen dat ik vanaf volgend seizoen het theater weer inga. Wat dat is mag ik nog niet zeggen, maar dat zal snel duidelijk worden.” Aldus Linda.

Linda zal daarnaast samen met LA the Voices zanger – Remko Harms – in mei gaan starten met een nieuwe reeks concerten onder de naam Safe Haven. Samen met een orkest en aanvullende vocals zullen ze het publiek meenemen in liedjes die ze na aan het hart liggen.

Het is een droom om deze jaarlijkse reeks aan concerten te kunnen gaan organiseren en samen met Remko en het orkest en vocals van Aad Contze zullen we er een onvergetelijk event van maken. 

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.safehavenmusic.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.