Liefde: een liefdevolle Voorstelling

Liefde: een liefdevolle Voorstelling

Recensie: Sabine Vercouteren

Met een puzzelstukje en een route richting de liefde worden wij met een drankje opgewacht in het Maaspodium. Iedereen wordt overladen met liefde, dit is omdat wij aanwezig zijn bij de première Liefde. Samen met de match die je hebt gevonden via het puzzelstukje gaan wij genieten van de voorstelling.

In een energiek en fysiek spektakel volgen wij 8 jongeren die op zoek zijn naar de liefde. Met vallen en opstaan, groeit een groep langzaam op. Alle soorten liefde komen voorbij. Sprookjes- kalverliefde, zonnig, stormachtig en verstilde liefde. Laat je meeslepen in een feestelijke en vooral kleurrijke voorstelling van knuffels, prinsen, hoge hakken, de eerste zoen en een druk waterballet.
De voorstelling wordt op een drukke, maar ook op komische wijze neergezet. Er wordt niet veel gezegd, maar dat is ook zeker niet nodig. Met herkenbare bewegingen en details die je in de liefde tegenkomt, is alles duidelijk te volgen. Een kus op de hand of een dikke knuffel die net iets te intiem wordt. Nadat de jongeren een voor een hun liefde hebben ontdekt, gaat het waterballet beginnen. De muziek gaat harder en de jongeren laten hun dansmoves zien, die uiteindelijk eindigt in een Indiase Bollywood-dans, en een vervolg krijgt in de foyer van het theater, danst iedereen onder het genot van een drankje mee.

De voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar zoals ze dat zelf opschrijven. Dus wil je samen met jong en oud ontdekken en napraten over de liefde, ga dan zeker naar deze liefdevolle voorstelling.

hart heelhart heelhart heelhart heel

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.