Levensverhaal van legende Chaplin naar Nederland

Levensverhaal van legende Chaplin naar Nederland

De grote internationale Broadwayhit Chaplin, de Musical komt naar Nederland. Het is een gloednieuwe voorstelling die gebaseerd is op de productie die in 2012 in Amerika te zien is geweest. Chaplin, de Musical krijgt een nieuwe regie, een volledig origineel set design én enkele nieuwe nummers. De grootschalige musical speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Charlie Chaplin mijmert over zijn leven, werk en zijn belangrijkste creatie The Tramp, die voor hem zowel een zegen als vloek blijkt te zijn geweest. Men volgt Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot aan het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is. Het levensverhaal van Chaplin is complex, intrigerend en vol dramatische momenten. Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie, maar ook de grote menselijkheid van een van de grootste genieën van de 20e eeuw.

De rol van Chaplin wordt vertolkt door de Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor. “Meer dan 250 acteurs deden auditie voor deze felbegeerde rol,” laat producent Music Hall weten. “Maar Nordin stak er met kop en schouders bovenuit.” Met onder andere de Nederlandse musicalacteurs Marleen van der Loo en Jeroen Phaff heeft Chaplin, de Musical een fantastische cast. Dit, gecombineerd met een 15-koppig liveorkest, indrukwekkende decors en het levensverhaal van de grootste Hollywood legende, zorgt voor een onvergetelijke avond uit.

Aanstaande zondag, 28 augustus, geeft de cast van Chaplin, de Musical een voorproefje tijdens de Musical Sing-a-Long om 21.30 uur op NPO1.

Chaplin, de Musical zal tijdens de kerstvakantie in Nederland te zien zijn. Van 23 december tot en met 3 januari staat de voorstelling in het Amsterdamse RAI-theater.

Voor tickets en informatie kijk op www.chaplinmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.