Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari 2025 naar Amsterdam voor 5 concerten

Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari 2025 naar Amsterdam voor 5 concerten

De prachtige iconische muziek van LES MISÉRABLES geschreven en gecomponeerd door Boublil en Schönberg, met klassiekers als; I Dreamed a Dream, On My Own, Stars, Bring Him Home, Do You Hear the People Sing?, One Day More, Empty Chairs at Empty Tables, Master Of The House.

Les Misérables is de langstlopende musical ter wereld en is wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen in 53 landen gezien. De wereldtournee begint op het moment dat de musical zijn 40e revolutionaire speeljaar ingaat op het Londense West End. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour bouwt verder op  het enorm succesvolle Les Misérables The Staged Concert dat meer dan 200 recordbrekende shows had in Londen. De productie krijgt een indrukwekkend nieuw ontwerp dat speciaal voor arena’s is gemaakt. Aan deze spectaculaire productie werken meer dan 110 Britse acteurs, muzikanten en crew mee.

Producent Cameron Mackintosh zei vandaag: “Ik ben blij om de eerste locaties aan te kondigen waar deze spectaculaire productie van Les Misérables zal gaan spelen. Deze langverwachte wereldtournee zal voor veel bekende internationale musicalsterren een unieke kans zijn om hun favoriete rollen voor korte periodes in verschillende delen van de wereld te spelen, hierdoor krijgen fans de kans om hun favoriete sterren (en de mijne!) te zien in hun favoriete musical. Gedurende het bijna 40-jarig bestaan ​​is deze show het startpunt gebleken voor indrukwekkende carrières van sterren over de hele wereld.  Zowel de show als de muziek van Les Mis blijft over de hele wereld prijzen winnen waaronder die van favoriete publieksmusical aller tijden. De euforie tijdens de castreünie-optredens van Les Mis in Londen is legendarisch en blijkt altijd uitverkocht, dus ik kijk ernaar uit dat dit unieke evenement de ultieme manifestatie van Do You Hear The People Sing ooit zal zijn!”

Promoter Frederik van Alkemade: “We zijn vereerd om het legendarische Les Misérables naar het grote podium te brengen met LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR.  The beating of the drum, komt perfect tot zijn recht in een zaal als de Ziggo Dome!”

Producent Ruud de Graaf: “Samen met mijn compagnon en creatief producent Hans Cornelissen hebben wij twee jaar geleden het initiatief genomen om de musical Les Misérables naar Nederland te brengen. Deze succesvolle tour werd overladen met Musical Awards en het won de Vriendenloterij Publieksprijs voor Beste Musical. Dit grote succes vormde voor ons de basis om samen met MOJO nu met trots aan te kondigen dat we volgend jaar deze grote titel voor slechts enkele concerten in een unieke concertversie naar de Ziggo Dome brengen.”

Producent Erwin van Lambaart voegt toe “Het is ons gelukt om samen met MOJO, Ruud de Graaf en Hans Cornelissen in een unieke samenwerking, na de zeer succesvolle theaterproductie die wij vorig jaar in de Nederlandse Theaters brachten, nu ook deze indrukwekkende concertversie van Les Miserables eenmalig naar Nederland te kunnen brengen. Een uniek groots concert dat geen enkele muziek- en musicalliefhebber zal willen missen en de allerlaatste mogelijkheid voor een hele lange tijd voordat Les Miserables weer integraal in Nederland te zien zal zijn.”

Praktische informatie:

LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR

Ziggo Dome, Amsterdam

Vrijdag 14 februari 2025 – 20.00 uur

Zaterdag 15 februari 2025 – 15.00 uur

Zaterdag 15 februari 2025 – 20.00 uur

Zondag 16 februari 2025 – 14.00 uur

Zondag 16 februari 2025 – 19.00 uur

Kaartverkoop start op vrijdag 21 juni, 2024 om 10:00 uur via mojo.nl/lesmiserables

De show is volledig Engelstalig

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.