Leoni Jansen en Carel Kraayenhof bundelen passie en creativiteit in succestournee Melancholie in de Polder 2

Leoni Jansen en Carel Kraayenhof bundelen passie en creativiteit in succestournee Melancholie in de Polder 2

FOTO:©Bos Theaterproducties

Gezeten in het weiland bestookten ze elkaar met alles wat ze mooi vonden, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken bundelden Carel Kraayenhof en Leoni Jansen hun creativiteit en passie. Zo ontstond het project Melancholie in de Polder. Het resultaat was een uitverkochte tournee. Nu, met het succes nog nagalmend in hun oren, stappen Leoni en Carel opnieuw het avontuur in met Melancholie in de Polder 2. Te zien van maart 2025 t/m mei 2025. Kaartverkoop is gestart.

Melancholie in de polder 2

In de schaduw van de Corona-tijd ontstond een uniek muzikaal avontuur in de Beemster, waar Carel Kraayenhof en Leoni Jansen, hun creativiteit en passie bundelden. Gezeten in het weiland, op anderhalve meter afstand van elkaar, bestookten ze elkaar met alles wat ze mooi vonden, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken. 

Zo ontstond het project Melancholie in de Polder. Toen de theaters weer openden namen Carel en Leoni deze bonte mix van muziek mee naar het podium. Het resultaat? Een opeenvolging van uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van het publiek. 

Nu, met het succes nog nagalmend in hun oren, stappen Leoni en Carel opnieuw in het avontuur met Melancholie in de Polder 2. Ze blijven trouw aan de beproefde methode – spelen wat ze mooi vinden – en delen dit met het publiek alsof ze een persoonlijk verhaal vertellen. Of het nu gaat om Ierse jigs, Schotse reels, Argentijnse volksmuziek doorspekt met Afrikaanse ritmes, een lied van Mercedes Sosa of een Nederlandstalig popnummer, of het nu instrumentale muziek is voor bandoneon en bodhran of een southern blues van Rory Block – het komt allemaal samen omdat zij het spelen en vooral omdat zij het écht weten te vertellen. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.