LEONA PHILIPPO SPECIAL GUEST ELVIS – CHRISTMAS WITH THE KING

LEONA PHILIPPO SPECIAL GUEST ELVIS – CHRISTMAS WITH THE KING

Nieuwe swingende kerstshow met Grahame Patrick als Elvis

The Voice of Holland én Maestro winnares Leona Philippo is de Special Guest in nieuwe spectaculaire kerstshow CHRISTMAS WITH THE KING, die op 21, 22 en 23 december 2017 te zien is in AFAS Live (voormalig Heineken Music Hall) in Amsterdam. Samen met Grahame Patrick, ’s werelds beste Elvis vertolker, is Leona Philippo te zien in een groots, sprookjesachtig decor. Heerlijke songs als ‘Blue Christmas’, ‘Holy Night’ en ‘White Christmas’, maar ook onvergetelijke hits als ‘Suspicious Minds’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blues Suede Shoes’ wilt u niet missen. Ze worden begeleid door een geweldige band en het legendarische Stamps Quartet, die vanaf 1971 de backing vocals voor Elvis vertolkten tijdens al zijn concerten.

Leona is van Jamaicaanse origine en in Canada geboren en groeit op in Nederland. In het derde jaar van haar studie aan het Rotterdams Conservatorium stopt ze met haar opleiding om te gaan toeren met de Nits. Ze speelt vervolgens de titelrol in de musical Aida en verzorgt een gastoptreden tijdens Symfonica in Rosso met Lionel Ritchie. In 2012 wint ze het derde seizoen van The Voice of Holland. Haar carrière groeit explosief en zorgt voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. In 2016 weet zij vervolgens ook het AVROTROS programma Maestro te winnen.

The best Elvis – since Elvis” (Rhein-Neckar Zeitung)

Grahame Patrick Doyle was als kind al gefascineerd door Elvis en deed hij de ster spelenderwijs na. In Las Vegas was hij zeven jaar lang dé Elvis in Legends in Concert. Zowel fans, collega’s en recensenten beschouwen hem als de beste Elvis tribute act ter wereld, omdat hij door zijn fysiek, expressie, bewegingen en bijzondere stemgeluid in staat is de illusie van de echte King over het voetlicht te brengen. Veertig jaar na zijn overlijden laat Grahame Patrick op onnavolgbare wijze de muziek van ELVIS herleven in de magische show CHRISTMAS WITH THE KING. In 2015 was hij in een twee keer uitverkocht Rotterdam Ahoy te zien en in 2016 verzorgde hij een serie uitverkochte concerten in Amsterdam.

CHRISTMAS WITH THE KING is op 21, 22 en 23 december 2017 te zien in AFAS Live (voorheen Heinenken Music Hall) in Amsterdam. Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe Kerstshow vol met de prachtige muziek van ‘The King Of Rock ’n Roll’ missen!

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim 0900-1353 (€ 0,45 per minuut) of via www.eventim.nl.

Meer informatie: www.tec-entertainment.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.