Legally Blond; Een stoere Elle

Legally Blond; Een stoere Elle

Recensie: Stephan Markus

Amsterdam musical speelt Legally Blond met 2 verschillende casts.
Wij zien de cast met Charlotte als Elle. Na haar rol in Urinetown, kwam bij mij de vraag: is Charlotte de gedroomde Elle?

In een simpel decor speelt de hele voorstelling zich af op een witte trap en in diverse delen van de zaal, wat maakt dat je midden in het verhaal en de musical zit.

We maken kennis met Elle en haar vriend Warner. Warner dumpt Elle omdat haar niveau niet bij hem past en bij zijn studie op Harvard University.

Elle laat zich niet gek maken; ze doet toelatingsexamen voor Harvard en slaagt hiermee in de buurt te komen van haar ex..

Met haar vriendinnen van Delta Nu doet ze er alles aan om de opleiding te overleven en zo tóch met Warner verder te kunnen… Ze wint een stage bij een groot advocaten kantoor en met vriend en collega Emmet slaat ze zich er dapper doorheen en wint met haar eigenwijsheid zelfs belangrijke zaken!

En wanneer ze inziet dat Warner niet meer is dan gebakken lucht, de leraar haar gebruikt voor zijn eigen plezier, staat ze voor een carrière van WETTELIJK BLOND!

Complimenten voor de live band en de gehele cast die vanaf het eerste moment de hele voorstelling boeit. Op elk stukje van het podium gebeurt wel iets!

En Charlotte… Zij is Legally Blond; een stoere zelfverzekerde Elle!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.