Lee Towers opent reeks Concert @theCastle

Lee Towers opent reeks Concert @theCastle

Tekst en foto’s; Stephan Markus

Afgelopen zaterdag was de tuin van het Maarten Maartenshuis in Doorn het decor van het eerste concert van de reeks Concert @theCastle. Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel en Geels Events hebben de krachten gebundeld en brengen deze zomer zes concerten op deze vorstelijke locatie in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. De concerten zijn intiem en uniek en voldoen geheel aan de geldende richtlijnen.


Dit eerste concert kon het publiek genieten van Amber Roots, een tienkoppige band die het publiek opwarmde voor de hoofdact van deze avond. Dit was niemand minder dan Mister Lee Towers. Na 5,5 maand op Curaçao was Leen weer terug in Nederland en liet het publiek Genieten met een grote G! Zelfs de Corona versie van Sweet Caroline kwam voorbij: “NOT touching me…NOT touching you”. Een héérlijke avond op gepaste afstand! Iedereen genoot zichtbaar van deze mooie avond.

Komende weken zijn er nog concerten van Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Rolf Sanchez, Shirma Rouse en Glennis Grace. Meer informatie kunt u vinden op https://landgoedzonheuvel.nl/concert-the-castle

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.