Langverwachte 1e live concert van GORDON tijdens “A First Class Evening” in Amsterdam

Langverwachte 1e live concert van GORDON tijdens “A First Class Evening” in Amsterdam

Hij is nieuw, hij is veranderd. Volwassener, serieuzer, scherper én liever geworden. Dus veel leuker, relativerender met nog meer zelfspot. Hij zingt, (be)spreekt en presenteert met een lach en soms een traan. Op 20, 21, 22 en 23 augustus presenteert Grand Café Restaurant 1e Klas, in het Amsterdamse Centraal Station, tijdens het diner spektakel “A First Class Evening”, het langverwachte eerste live concert van Gordon. “Zingen is voor mij als je eerste grote liefde. Daar blijf je ook altijd een beetje aan gehecht. Ik zing al mijn hele leven en heb er feitelijk mijn hele carrière aan te danken”, aldus de Amsterdamse publiekslieveling. Per avond genieten slechts vijftig bezoekers van een luxe vier-gangen-diner afgesloten met een intiem, opzwepend dan weer hartverwarmend live optreden van Gordon.

Speciaal voor zijn trouwste fans en muziekliefhebbers pakt Grand Café Restaurant 1e Klas groots uit met een diner spektakel dat omschreven kan worden als ‘een on-Nederlandse dinerbelevenis’. De historische ambiance, allure en grandeur van de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal station vormen het perfecte het decor van een wat nu gezien kan worden als een ‘historisch hoogtepunt’ uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Tickets voor “A First Class Evening” met Gordon zijn vanaf nu online te bestellen via: www.ticketpoint.nl.

Over Gordon 2.0
Het jaar 2020 is nu al hét televisiejaar van Gordon. Dankzij een reeks van opzienbarende SBS6-programma’s en zijn gastoptredens bij onder meer DWDD en Jinek. Toch mist Gordon het schrijven van liedjes, het zingen en het maken van muziek. Ondanks dat hij in 2016 met Compleet. Volmaakt. Het Einde grootse afscheidsconcerten gaf, wil Gordon 2.0 zijn indrukwekkende zangcarrière nieuw leven inblazen. Acteur Sean ‘007’ Connery maakte zijn comeback in de James Bond-film Never Say Never Again. Hetzelfde geldt voor Gordon: zeg nóóit: Never Nooit Meer.

Over Grand Café Restaurant 1e Klas
Architect Pierre Cuypers ontwierp tot in detail het Amsterdamse Centraal Station dat in 1889 werd geopend. De 1e klas wachtkamers zijn thans getransformeerd tot een stijlvol restaurant en een luxueuze uitgaansgelegenheid dat door haar bijzondere ligging geen gelijke kent.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.