Lancering Originele Castalbum en Presentatie van de voorstelling Robin Hood

Lancering Originele Castalbum en Presentatie van de voorstelling Robin Hood

Op 25 september vond de perspresentatie plaats van de nieuwe Nederlandse familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud’ van producent I&L Entertainment. Tevens vond de release plaats van het originele Castalbum dat vanaf nu te koop is.

 Na het succes van onze vorige productie Arthur en de strijd om Camelot’ vinden we het belangrijk om een voorstelling te maken die past bij de door ons ingeslagen weg. De totaalbeleving staat daarbij centraal. Zowel de kinderen, de volwassenen en iedereen daar tussenin moeten in de achtbaan stappen’ om daar vervolgens 75 minuten later weer enthousiast uit te komen.aldus directeur Leon van Uden. Robin Hood is een wereldberoemd verhaal. Ik ben door gaan fantaseren op het bekende gegeven, heb daar vele gesprekken over gehad met regisseur Rowdy Pelgrim en mijn zakenpartner Ilse Spruijt, en ben uiteindelijk tot een verrassend script gekomen

Mensen die de voorstelling gaan bekijken krijgen waar ze voor komen: Een spannend verhaal over de beroemde held. Maar worden ook verrast door een aantal nieuwe personages die minstens zo boeiend zijn. Ik heb goed naar oude avonturenklassiekers gekeken en heb deze in de blender gegooid met populaire verhalen van nuzegt van Uden. We gaan met de tijd mee zonder de nostalgie te vergeten.

 De muziek van de musical is gemaakt door componist Bas van den Heuvel. Deze bekende producer maakt(e) muziek voor en met bijna alle grote Nederlandse artiesten. Momenteel is hij muzikaal leider van het nieuwe programma van Carlo Boszhard. Ik heb geprobeerd mijn vertrouwde popstijl te combineren met de musicalstijl. Dit levert nummers op die nooit kinderachtig worden, een verhaal vertellen en heerlijk in het gehoor liggen. zegt van den Heuvel trots.

 De cast bestaat uit Julia Berendse, Bastiaan de Haan, Ferdinand Biesheuvel, Jasmijn Utermark, Leon van Uden, Erwin Dekker, Jennie Hidding en Tobias van Harmelen.

 Robin Hood en het verdwenen goud’ zal vanaf 18 oktober 2015 te zien zijn in de Nederlandse theaters. Op 31 oktober is de officiële première in Theater aan de Parade te s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kun je kijken op www.robinhoodmusical.nl

Foto:  Jos Kaldenhoven
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.