Lakshmi’s All I Know; gruwelijk goed geslaagd!

Lakshmi’s All I Know; gruwelijk goed geslaagd!

Foto’s en tekst: Stephan Markus

Zangeres Lakshmi kunt u kennen van haar theatertours Adem en Huidhonger. Mogelijk heeft u haar ook op tv gezien, bijvoorbeeld in Wie is de Mol? Afgelopen maandag, 14 maart, was voor Lakshmi een mooie dag. Deze dag was de feestelijke, scary première van haar nieuwe videoclip All I Know. Al kunnen we de videoclip beter betitelen als korte film, zo goed zit deze in elkaar en vertelt het het verhaal van de single. Lakshmi is er met een compleet team in geslaagd een heftig en scary verhaal te vertellen met het nummer All I Know in de hoofdrol.

Lakshmi: “Toen ik klein was, keek ik naar films als ‘The Exorcist’ en ‘The Shining. Ik was doodsbang, maar ook zwaar gefascineerd. Dat is altijd zo gebleven. Het was dan ook een langgekoesterde droom om een keer in zo’n film te spelen, of nog beter: om zo’n film te maken.” Samen met Freek Henkes, die ook haar eerdere clips voor ‘Lullaby en ‘Empty regisseerde, maakte ze een ode aan de voor haar zo geliefde horrorfilm.
De clip draait om een zangeres die zingt voor haar meester, het ademt een beetje de sfeer van The Phantom of the Opera en zijn Christine. Uiteraard vervuld Lakshmi zelf de rol van deze zangeres, de muze. Tijdens de clip blijkt er een hele duistere kant te zitten aan deze zangeres! Dankzij de geweldige grime en geweldige effecten is de clip meer een filmverhaal geworden, een zeer geslaagde film welteverstaan. De reacties uit de zaal waren lovend.

Na de vertoning van All I Know werd in gesprekken met Lakshmi en de creatives duidelijk dat vier dagen filmen een enorme uitdaging was met alle beperkingen in verband met corona, maar het resultaat is  bizar indrukwekkend! ‘All I Know’ gaat over de fragiele lijn tussen controle loslaten en jezelf verliezen. Over geborgenheid en troost vinden in het duistere, over de strijd tussen donker en licht waartussen je constant keuzes moet maken.

Lakshmi liet doorschemeren na haar clubtour, waar zij momenteel mee door Nederland reist, weer een theatertour te gaan doen met deze film als basis. Goed nieuws; een filmisch concert én een nieuw album! Na deze geweldige film zijn de verwachtingen voor de tour hooggespannen! 

De trailer van All I Know

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.