Ladies of Soul kondigen derde show aan in de Ziggo Dome

Ladies of Soul kondigen derde show aan in de Ziggo Dome

Naast 13 en 14 februari 2015 kondigen de Ladies of Soul een derde show aan in de Ziggo Dome Amsterdam op 12 februari 2015. Het concert op 14 februari 2015 is inmiddels volledig uitverkocht en er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor 13 februari.

Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy zijn inmiddels al een paar maanden bezig met de voorbereidingen. Edsilia: “Het wordt echt te gek! We kunnen niet wachten om te laten zien en horen waar we achter de schermen keihard aan werken. En hoe geweldig is het dat we dit zelfs drie keer mogen doen, wauw! We zijn zo dankbaar, want met drie shows op rij, kunnen we nóg meer uitpakken.”

Stevie Wonder’s rechterhand Keith John adviseert Ladies of Soul

Zanger & vocal coach Keith John is inmiddels ingevlogen vanuit Amerika. Hij adviseert de dames en het team onder andere bij het samenstellen van de set list en het maken van vocale arrangementen. Keith John, afkomstig uit Detroit – de bakermat van de Soulmuziek en Motown – werkt sinds de jaren 80 intensief samen met Stevie Wonder en heeft met vele internationale wereldsterren muziek gemaakt.

Ladies of Soul 2015 belooft een soulvolle show te worden vol energieke up tempo nummers, afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie intieme momenten. Een unieke live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de show.

Tickets voor het extra concert op donderdag 12 februari 2015 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via SEEtickets.nl en www.ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.