Ladies of Soul brengen nieuwe single ‘Up Till Now’ uit

Ladies of Soul brengen nieuwe single ‘Up Till Now’ uit

‘Up Till Now’ openingsnummer Ladies of Soul shows 2015

Na de succesvolle hit ‘I’ll Carry You’ kan een nieuwe single van de Ladies of Soul niet uitblijven. Op donderdag 9 oktober wordt de nieuwe single ‘Up Till Now’ gereleased en is deze beschikbaar via iTunes en streamdiensten.

De Ladies hebben wederom een topteam om zich heen verzameld voor het schrijven van het nummer.

‘Up Till Now’ is geschreven door Randy Goodrum , Tjeerd P. Oosterhuis en Allan Eshuijs. De Amerikaanse Randy Goordrum heeft geschreven voor vele grote (soul)artiesten, waaronder Ray Charles, Chaka Khan, Gladys Knight en The Commodores.

Glennis Grace: “‘

Up Till Now’ is een eigentijds soulnummer met een vrolijke ondertoon. We hebben input gegeven voor de tekst, die gaat over onze onderlinge sterke band”. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de setlist voor de drie shows op rij in de Ziggo Dome in 2015. Edsilia Rombley: “De setlist is op een haar na af. Maar één ding kunnen we nu onthullen: We openen met ‘Up Till Now’!”

Ladies of Soul

Op 12, 13 en 14 februari 2015 staan Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer als de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Het publiek wordt getrakteerd op een groots opgezette liveshow waarin swingende uptempo nummers worden afgewisseld met solo’s en duetten en eigen repertoire van de Ladies met beroemde pop- en soulklassiekers. De dames worden begeleid door een grote live band en verrassende special guests.

Het concert op zaterdag 14 februari is inmiddels uitverkocht. Voor de shows op 12 en 13 februari zijn nog kaarten te koop via SEE Tickets en www.ladiesofsoul.nl. Hier vindt u tevens meer informatie.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.