Ladies of Soul zetten Ziggo Dome ook derde jaar op z’n kop

Ladies of Soul zetten Ziggo Dome ook derde jaar op z’n kop

Kaartverkoop Ladies of Soul 2017 vandaag gestart

Vanavond deelden de Ladies of Soul opnieuw hun liefde voor muziek met elkaar en een uitzinnig publiek in een uitverkochte Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer brachten een bijna tweeënhalf uur durende topshow. De Ladies brachten het publiek terug naar de jaren vijftig, met mooie nummers van de grondleggers van de soulmuziek Sam Cooke en Ray Charles. Ze namen het publiek van daar mee tot aan de dag van vandaag, met eigentijdse liedjes van onder andere Adele en Beyonce. Morgen en overmorgen staan de dames opnieuw in een uitverkochte Ziggo Dome. De ticketverkoop voor 11 februari 2017 is inmiddels gestart.

Berget Lewis: “Een show als deze voelt voor mij echt als een bijzonder cadeau. Om te krijgen én om te geven. Vooral het moment dat we met elkaar tussen het publiek staan. Letterlijk tussen al die mensen, die speciaal voor ons gekomen zijn. De energie die je dan voelt, onderling en met het publiek. Gigantisch!”

De avond is een aaneenschakeling van verrassende momenten. Zo haalden de Ladies dit jaar de Internationale pop-soulzanger Billy Ocean naar de Ziggo Dome. Billy Ocean weet zich, met zijn charisma en wereldberoemde nummers direct in ieders hart te sluiten. Met zijn wereldhits Suddenly, Get Outta My Dreams en When The Going Gets Tough brengt ook hij het publiek terug in de tijd.

Billy Ocean over zijn samenwerking met de Ladies: “It’s excellent. Really, the Ladies of Soul are first of all excellent singers and very good musicians. That’s what they are.”

Rolf Sanchez haalt het publiek voor even van soul naar salsa. De zanger, die twee nummer 1 hits had in 2015 in de Tropical Billboard in Amerika en genomineerd is als Belofte van het Jaar op El Premio Lo Nuestro in Miami, haalt de salsadanseres in Edsilia en Glennis naar boven als hij samen met deze ladies het podium betreedt. De bezieling voor muziek en de jarenlange vriendschap tussen de dames komt vervolgens prachtig tot uiting als Trijntje en Candy samen op het podium staan en Just The Two of Us ten gehore brengen. Ook met special guest Shirma Rouse voegen de Ladies of Soul nog meer power toe aan de show.

Tjeerd Oosterhuis, Creative Director en initiatiefnemer van de Ladies of Soul: “Elk jaar zoeken we weer naar mooie, nieuwe elementen voor de show. We willen intimiteit brengen én groots uitpakken. Juist het spelen met deze twee uitersten geeft de energie die je wilt brengen naar het publiek. De Ladies vullen elkaar zo goed aan en geven alles wat ze hebben waardoor we dit ook mogelijk kunnen maken. Het is ons derde jaar en het blijft spannend. Als ik het publiek dan zo zie genieten, dan valt alles op zijn plek.”

De drie avonden Ladies of Soul in de Ziggo Dome zijn uitverkocht. Mensen die de show gemist hebben: binnenkort komt de CD en DVD Ladies of Soul Live In the Ziggo Dome 2016 uit. Verkrijgbaar via o.a. bol.com: https://www.bol.com/nl/p/live-at-the-ziggodome-2016/9200000055200624/

De kaartverkoop voor Ladies of Soul op 11 februari 2017 is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via eventim.nl.

Meer informatie: www.ladiesofsoul.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.