Ladies of Soul verrassen TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme met deelname Ziggo Dome shows als special guest

Ladies of Soul verrassen TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme met deelname Ziggo Dome shows als special guest

Tijdens de halve finale van The voice of Holland verrasten Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer kandidaat Kimberly Maasdamme met een persoonlijke videoboodschap. In deze boodschap vroegen de Ladies of Soul of Kimberly 23 en 24 maart samen met hen in de Ziggo Dome wil staan als special guest tijdens de vijfjarige jubileumconcerten.

Glennis Grace: “Net als voorgaande jaren voegen we heel graag nieuw talent toe aan onze shows. Toen we Kimberly hoorden en zagen, waren we het unaniem eens. Wij geven Kimberly heel graag een plaats in onze show en vinden het fantastisch als ze erbij is.”

Dit jaar staan de Ladies of Soul voor de vijfde keer op rij in de Ziggo Dome. Berget Lewis: “We vieren ons jubileum, dus het wordt echt een feest. We hebben een ongekend goede setlist, geweldige special guests waaronder former leadsinger van Kool & The Gang, JT Taylor, Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo.

TVOH-kandidaat Kimberly zong als kind al regelmatig nummers van haar idool Whitney Houston. Op 16-jarige leeftijd begon ze op het conservatorium Artez in Enschede. Samen met studiegenoten start ze snel daarna de band The Young Beethoven. Inmiddels toert ze door heel Europa met de Duitse coverband NBC. Met haar deelname aan TVOH hoopt Kimberly door te breken als solo artieste.

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.


Dit jaar staan de Ladies of Soul op 23 en 24 maart in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over de concerten te vinden.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.