Ladies of Soul concerten volledig uitverkocht! Kaartverkoop show 2019 vandaag gestart

Ladies of Soul concerten volledig uitverkocht! Kaartverkoop show 2019 vandaag gestart

Dit weekend staan Ladies of Soul voor de 14e en 15e keer in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Afgelopen week ontstond er een laatste run op kaarten. Mensen die toch bij een show van de dames aanwezig willen zijn, kunnen vanaf vandaag hun kaartje verzekeren voor 2019. Dan staan Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome. Ladies of Soul 2019 vindt plaats op 15 en 16 februari 2019. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via ladiesofsoul.nl en eventim.nl

Berget Lewis: “Fantastisch natuurlijk dat we met Ladies of Soul elk jaar opnieuw zoveel mensen bereiken, dat mensen telkens weer een kaartje kopen en naar onze shows komen. Dat we met zo’n groot publiek al die te gekke muziek en mooie nummers mogen delen, liedjes waar mensen blij van worden, lekker op kunnen dansen, mee uit hun dak kunnen gaan. Dat we elk jaar weer uitverkopen vinden wij echt heel bijzonder. Het maakt het feestje voor ons natuurlijk compleet.”

De line-up van de Ladies of Soul show dit jaar bestaat uit gevestigde artiesten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend aangevuld met jong talent.

Naast very special guest Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo betreedt de internationale gastartiest JT Taylor, former lead singer van Kool & The Gang het podium in de Ziggo Dome. Eerder dit jaar verrasten de dames Kimberly en nodigden haar uit tijdens de halve finale van The Voice Of Holland 2018. De laatste special guest die de dames aan de line-up toevoegen is DJ Irwan.

DJ Irwan heeft wereldwijd succes en is een van de beste open-format DJ’s van Europa. Met zijn unieke stijl combineert hij scratching met zang en mixt hij hiphop, R&B en house op geheel eigen wijze tot een uniek geheel. Hij tourde in 2016 als DJ met Chris Brown tijdens diens European Club Tour, heeft gedraaid op feesten van o.a. Rihanna, Justin Timberlake en Janet Jackson en stond in het voorprogramma van 50 Cent, Ne-Yo, Rita Ora, Sean Paul, Trey Songz and Flo Rida. Daarnaast is hij vaste gast op festivals als Dance Valley, 7th Sunday Festival and Mysteryland.

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up-tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band,bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.