Lachen met Titus & Fien in ‘Titus & Fien TV’

Lachen met Titus & Fien in ‘Titus & Fien TV’

Titus & Fien, bekend van de  sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment,  hebben nu een eigen online- programma. Op vrijdagavond 2 september 2016 kon men  mee lachen met de eerste aflevering van Titus & Fien TV op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment.  Het komische tovenaarsduo Titus & Fien is zeer geliefd bij het publiek en heeft inmiddels een eigen merchandisinglijn.

Iedere aflevering kent het onderdeel ‘De Moppen Minuut’, waarbij Titus & Fien zoveel mogelijk moppen moeten vertellen over een bepaald onderwerp in één minuut. Ook worden er kijkersvragen behandeld die door kinderen zijn ingestuurd “Het is een feestje om  het programma te  maken.  De reacties zijn geweldig, kinderen en hun ouders vinden het erg grappig. Zo grappig dat ze de afleveringen te kort vinden. Daarom gaan we nu twee keer in de week een nieuwe aflevering plaatsen. Op dinsdag en vrijdagavond,”  aldus Michael van Hoorne welke het karakter  Titus speelt.

Titus & Fien TV is te zien op dinsdag en vrijdagavond om 19:00 uur op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment. Kijk voor meer informatie op www.TitusenFien.nl

foto: levin de Boer

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.