Lachen gieren brullen met Harrie Babba

Lachen gieren brullen met Harrie Babba

Recensie: Yente van den Dungen

In de Goudse Schouwburg beleefde voorstelling Harrie Babba op 16 november haar première. Productiehuis Het Pretpakhuis van John van Eerd en zijn echtgenoot Ton Fiere produceerde de show. Caroline Frerichs nam de regie voor haar rekening.

Wederom speelt John van Eerd zijn alter ego Harrie Vermeulen. In deze show is hij een eigenaardige geest die verplicht is de wensen te vervullen van de dochter van de Sultan. In een poging Harrie Babba te ontzien van de bizarre wensen van de prinses, verzint hij samen met de sultan een plan. Door een hoop misverstanden, blunders en hilarische taferelen loopt het vreselijk uit de hand.

Het verhaal speelt zich af in een prachtig oosters uitziend decor en de kleurrijke kostuums zorgen voor een vrolijk geheel. Komische speciale effecten zorgen ervoor dat het een levendige en boeiende voorstelling is. Daarnaast zijn de grappen in de show actueel en behoorlijk slim.

Naast John van Eerd zijn Arie Cupé, Cindy Bell, Joey Schalker, Irene Kuijper en Arjan Foppen te zien in de voorstelling. De acteurs laten in verschillende scènes zien dat ze over uitstekende timing beschikken. Alleen hun gezichtsuitdrukkingen zorgen er al voor dat het publiek regelmatig in een scheur ligt.

Het is een luchtige show die uitermate geschikt is voor een ontspannend avondje theater. Het is grappig geschreven en de acteurs voeren het heel goed uit. Voor meer informatie kijk op http://www.harriebabba.nl/

hart heelhart heelhart heelhart heel

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.