Lachen en meezingen bij Nieuwe voorstelling muzikaal cabaret Enge Buren VREEMDE VOGELS

Lachen en meezingen bij Nieuwe voorstelling muzikaal cabaret Enge Buren VREEMDE VOGELS

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers.
Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. Met aanstekelijk enthousiasme en over-duidelijk spelplezier, bespeelt Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.
Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.
Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

VREEMDE VOGELS is de zevende, gloednieuwe show vol muziek, humor en cabaret.
Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.
Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.
Creatives
Regie: Wannie de Wijn
Liedteksten en Muzikale leiding: Enge Buren i.s.m. Wannie de Wijn
Choreografie: Henk van der Weijden, Michiel Bos, Pyr Tilma
Kostuumontwerp: Zita Winnubst
Decor: Enge Buren i.s.m. Paul Achterberg, Tim van Tooren
Lichtontwerp: Tim van Tooren
Geluidsontwerp: Paul Achterberg

Toegangskaarten via de theaters. Meer informatie over de voorstelling, kaartverkoop en toegangsprijzen op www.impactentertainment.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.