Lach Je Fit, met o.a. Howard Komproe en Najib Amhali

Lach Je Fit, met o.a. Howard Komproe en Najib Amhali

Op 12 juli wordt het startschot gegeven van een nieuw comedysport-concept ‘Lach je Fit ‘. Een unieke combinatie van bewegen door comedy en sport met elkaar te verbinden. De sportlessen worden onder leiding van bekende cabaretiers en sportinstructeurs gegeven op het strand. Onder meer Howard Komproe, Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries, Fuad Hassen, Errol Esajas en Hayrich Juliana stellen zich kwetsbaar op en pakken de leiding van de workouts. Ieder vanuit de eigen sportdiscipline. Uiteraard worden je lachspieren ook getraind.

Voor cabaretiers is het belangrijk om super-fit te zijn: avond aan avond optreden, elke voorstelling het energieniveau op 10, intensief toeren door Nederland. Altijd laat thuis en de volgende dag weer vroeg op. Om hun conditie op peil te houden, hebben veel cabaretiers hun uitlaatklep in een eigen sportdiscipline. Maar zijn ze ook echt fit? Of is al dat gezweet en geploeter op social media alleen maar schijn…  

Shows

De workouts vinden plaats in The Hague Beach Stadium op 12, 19, 27 juli en 2 augustus. De sportdisciplines zijn coördinatie en conditie, boksen voor beginners, beastmode en yoga. De shows zijn om 13.00 en 14.30 uur. ‘Lach je fit’ is een zomerse, sportieve samenwerking tussen The Hague Beach Stadium, Diligentia en Senf Theaterpartners. De kaarten gaan zaterdagochtend om 09.00 uur in verkoop. Voor meer informatie en tickets: www.beachstadium.com.

© Spec Entertainment
©Anne van Zantwijk
©Joe Meijer
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.