Laatste kans om het iconische groene duo Titus & Fien op het toneel te zien schitteren

Laatste kans om het iconische groene duo Titus & Fien op het toneel te zien schitteren

FOTO:©Wim Lanser

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een mega hit te zijn geworden op TikTok, heeft het populaire groene duo Titus & Fien eerder aangekondigd afscheid te nemen van het toneel. Maar niet voordat zij er nog één keer een groot feest van maken tijdens hun afscheidstour Titus & Fien Winterrevue ‘De Finale’. Het einde van de tour is in zicht, daarna valt het doek en komt er een einde aan een tijdperk.

Komende zaterdag 10 februari voeren Titus & Fien hun allerlaatste shows op in het World Forum Theater in Den Haag. Titus en Fien worden vertolkt door Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Studios, en Esther van Santen. Met gemengde gevoelens gaan zij zaterdag het podium op.

Titus & Fien zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot échte kinderidolen. Hun populariteit was al terug te zien in de voorverkoop van de tickets, waarvoor zij een Gouden Ticket Award ontvingen. Bijna alle zalen waren razendsnel uitverkocht.

De laatste show belooft een unieke beleving te worden. De groene grapjassen trekken nog één keer alles uit de kast om de meest hilarische, grootste en gekste show neer te zetten. Grappige nieuwe sketches en oude hits komen in deze show voorbij. En dat doen zij natuurlijk niet zonder de Oliebollenband en het Oliebollenballet.

De allerlaatste kans om getuige te zijn van de afscheidsshow van Titus & Fien. Mis dit historische moment niet en koop je tickets via www.vanhoorne.com/titusenfien

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.