Laat me binnen nieuwe zomersingle Jeroen van der Boom

Laat me binnen nieuwe zomersingle Jeroen van der Boom

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Met de plaat Laat me binnen laat de zanger horen dat hij het zomerse gevoel al te pakken heeft en met deze meezinger een voorschot neemt op het feestje met Toppers in Concert. Laat me binnen is groots en energiek. Een nummer dat iedereen in no time meezingt.

‘We gaan richting de zomer en dat zomerse gevoel wilde ik in mijn nieuwe single door laten klinken,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Ik hoop dat ik met deze single mijn publiek het gevoel van zomerse vrolijkheid en die ongedwongenheid mee kan geven. Ik vind Laat me binnen een heerlijke, vrolijke en zeker aanstekelijke plaat. Ik durf wel te zeggen dat het een topsingle is. Laat me binnen hoort in ieder geval tot mijn topfavorieten.’ 

De eerste reacties op de single zijn overweldigend. Woorden als muzikaal, groots, energiek en een echte meezinger keren steeds terug. Komende weken is Jeroen op verschillende radiostations als Radio 538, NPO Radio 2 en Radio 5 te horen en zal hij diverse keren zijn single live ten gehore brengen. 

Komende zomer is Jeroen van der Boom met deze single ook te horen op het AVROTROS Muziekfeest Op Het Plein op 27 juni. Vanaf 4 juni is hij bij SBS6 te zien in zijn nieuwe televisieshow De Hollandse Nieuwe waarin hij op zoek gaat naar dé nieuwe volkszanger in Nederland. De kaartverkoop van Toppers in Concert op 18 en 19 november 2022 in de Johan Cruijff ArenA is inmiddels in volle gang. 

De nieuwe single Laat me binnen van Jeroen van der Boom is vanaf vandaag te streamen en downloaden via de bekende platforms. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.