LA The Voices geeft zichzelf bloot met theatertour Dit Zijn Wij

LA The Voices geeft zichzelf bloot met theatertour Dit Zijn Wij

Dit najaar tourt LA The Voices met de theatershow Dit Zijn Wij door de Nederlandse theaters. “Na anderhalf jaar zijn we weer te bewonderen in het theater en we hebben er veel zin”, aldus de mannen van LA The Voices, die niet kunnen wachten het theater in te gaan. Eerder heeft de groep successen gehad met onder andere een met platina en een met goud bekroond album. Theatertour Dit zijn wij belooft een mooie combinatie op hoogstaand niveau van pop en klassieke muziek te worden, waarin natuurlijk nummers van het gelijknamige album voorbij komen. In deze show doen Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes daar nog een schepje bovenop en vertellen een verhaal waarin ze meer dan ooit laten zien en horen wie zij zijn. De mannen zijn van 15 oktober tot en met 4 januari 2014 met de theatertour Dit zijn wij in diverse Nederlandse theaters te zien.

In Dit zijn wij gaan LA The Voices meer van zichzelf laten zien op persoonlijk vlak. “Het wordt een show waarin we het uiterste van onszelf vragen op vocaal gebied met zowel repertoire van onszelf als bekende verrassende wereldhits. En dat allemaal onder begeleiding van een live orkest, wat tegenwoordig in theatershows een unicum is.”

LA The Voices vertelt wat hen gevormd heeft als zangers, wat hen privé bezig houdt, hoe zij waren als kind en wie hun inspiratiebronnen zijn bij het maken en brengen van muziek. “Als de mensen de zaal verlaten zullen zij één ding na een lach en een traan niet meer vergeten: Dit zijn wij!” Tijdens deze interactieve avond mag het publiek filmpjes maken van de show en is er een meet en greet na afloop. Tijdens deze meet en greet krijgen fans de mogelijkheid met de zangers op foto te gaan, een handtekening te vragen en een praatje te maken.

Praktische informatie

De kaartverkoop van Dit zijn wij is gestart. Meer informatie over de show en de speellijst zijn terug te vinden op www.lathevoices.nl. Tickets zijn te koop via de websites van de theaters.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.