Korzo is terug met live voorstellingen van Crosstown

Korzo is terug met live voorstellingen van Crosstown

Korzo is terug met live voorstellingen van Crosstown
Jong danstalent staat te popelen om nieuwe productie te delen met publiek

PERSBERICHT 10 juni 2021

DEN HAAGCrosstown is terug! De afgelopen 1,5 jaar hebben twaalf Crosstown dansers gerepeteerd met waacking choreografe Junadry Leocaria en moderne danschoreograaf Rutkay Özpinar. Twee nieuwe voorstellingen, Indigo en Other Voices, zijn het resultaat. Nu live theater weer is toegestaan, zijn de dansers en choreografen klaar om hun harde werk te delen met het publiek. Op 17, 18 en 19 juni is de Crosstown productie 2021 live te zien in Korzo. De kaartverkoop start vandaag. 

Al bijna 15 jaar biedt Korzo Haagse jongeren bij Crosstown de kans creativiteit en ambities in dans te ontwikkelen. Op het hoogste niveau werken de meest getalenteerde dansers samen met professionele choreografen. De afgelopen tijd zagen de repetities van de jonge talenten, net als voor vele andere dansers en gezelschappen, er heel anders uit dan voorheen. Vaak werden ze afgelast, verplaatst naar Zoom, vonden ze buiten plaats of werd er gerepeteerd in kleinere groepen. Soms werd er zelfs gedanst met mondkapjes of werd vooraf een coronatest gedaan.

Korzo is back to move you live
Dat de Crosstown dansers elkaar en het dansen gemist hebben mag duidelijk zijn. Ook voor de lege stoelen in de zaal wordt het tijd om weer publiek te mogen ontvangen. Gelukkig zijn na de aangekondigde versoepelingen van 5 juni – op 1,5 meter – 50 bezoekers welkom in de theaterzaal van Korzo. Dit betekent dat voor een bezoek geen toegangstest nodig is. In Korzo is het dragen van een mondkapje verplicht. Als je zit mag deze af.

17, 18, 19 juni Korzo zaal
3 t/m 15 juli on demand in Studio X
Meer info & tickets via korzo.nl/nl/agenda/crosstown-productie-2021/

FOTO:© Sjoerd Derine

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.