Korzo is back to move you

Korzo is back to move you

DEN HAAG – Sinds 1 juni mogen de theaters weer open. Ook Korzo, gelegen in het oude centrum van Den Haag, haalt de deuren van het slot. Dertig mensen zijn welkom in de zaal die de afgelopen maanden zo stil is geweest. Speciaal voor komende maand heeft het theater een gevarieerd programma samengesteld. Vandaag – woensdag 3 juni – start Korzo met de kaartverkoop en op vrijdag 12 juni is de eerste voorstelling.

Voor de opening van het theater zijn aanpassingen gedaan aan het gebouw. Daarmee voldoet Korzo aan de eisen van de overheid, zodat publiek op een veilige manier kan worden ontvangen. Voor zowel publiek als makers is alles anderhalvemeter-proof. Dit zal natuurlijk even wennen zijn, maar hopelijk voelt Korzo nog steeds vertrouwd en kunnen we samen op een prettige manier kunst beleven.


Back to move you – Programma

Speciaal voor de maand juni is een programma samengesteld waarin werk te zien zal zijn van Korzo makers zoals Samir Calixto, Wubkje Kuindersma, Rutkay Özpinar en Astrid Boons. Urban platform GUAP neemt ons theater een avond over en Jens van Daele’s Burning Bridges maakt een speciale versie van de voorstelling Nachthexen IV: Battre die afgelopen april geannuleerd moest worden. Aan het einde van de maand heeft Korzo nog een speciale verrassing in petto die in de week van 8 juni bekend wordt gemaakt.

Back to move you LIVE met Wubkje Kuindersma, Rutkay Özpinar en Spencer Dickhaus

Vr 12 juni, 20.00 en za 13 juni, 16.00 & 20.00 – € 12,- (incl. drankje na afloop)


Thank GUAP It’s Friday

Vr 19 juni, 19.00 – gratis (reserveren verplicht)


Open Studio: Astrid Boons

Za 20 juni, 16.00 – gratis (reserveren verplicht)


Nachthexen IV: Battre (fragment) – Jens van Daele’s Burning Bridges

Wo 24 juni, 19.30 & 21.00 – € 12,- (incl. drankje na afloop)


Open Studio: Samir Calixto Za 27 juni, 16.00 – gratis (reserveren verplicht)


Kijk voor meer informatie over het programma op www.korzo.nl/backtomoveyou.


Anderhalvemeter-proof naar Korzo

Reserveren voor alle programma’s is verplicht. Tickets zijn online te koop via www.korzo.nl of telefonisch te reserveren van ma t/m vr tussen 12.00 en 16.00 uur: 070 363 7540. Ook voor gratis programma’s dient online of telefonisch gereserveerd te worden. Korzo houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM wat betreft afstand houden en hygiëne en zorgt voor een heldere routing en publieksbegeleiding. Meer informatie over de nieuwe regels en aangepaste voorwaarden i.v.m. Covid-19 is te vinden op www.korzo.nl/voorwaarden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.