Kortingsactie Bare: A Pop Opera voor IDAHOBIT 

Kortingsactie Bare: A Pop Opera voor IDAHOBIT 

Op 17 mei is het IDAHOBIT: de Internationale Dag tegen de Homofobie, Bifobie, Interseksefobie en Transfobie. Ter ere van deze belangrijke en bijzondere dag geldt alleen op deze dag een kortingsactie voor de productie van Bare: A Pop Opera van Stichting MAE, welke plaats zal vinden op 3 en 4 juni in de Gelderlandfabriek te Culemborg.  

Bare: A Pop Opera is een popmusical met rockinvloeden, waarin we het verhaal van een homoseksueel koppel op een katholieke kostschool volgen. Peter wilt graag uit de kast komen, maar Jason is nog niet zo ver… De musical volgt de worstelingen die zij en hun klasgenoten ervaren m.b.t. liefde, (homo)seksualiteit, zelfbeeld en geloof. Een indrukwekkende voorstelling voor ieder, ongeacht leeftijd, gender of seksualiteit. 

In aanloop naar de voorstellingen werd de cast van deze productie geconfronteerd met haatcomments en dreigementen. Dit bevestigt voor Stichting MAE de noodzaak om stukken met thema’s als deze júist op te blijven voeren en dit soort belangrijke verhalen te blijven vertellen. Op IDAHOBIT wordt hier nog maar eens extra bij stilgestaan.  

Om deze thema’s extra onder de aandacht te brengen geldt op 17 mei een speciale groepskorting voor Bare: A Pop Opera. Bij aankoop van 4 tickets, krijgt u de 5e gratis. Perfect dus voor vriendengroepen, (grote) gezinnen of casts van collega-amateurproducties! Om gebruik te maken van deze kortingsactie kan – enkel op 17 mei – gemaild worden naar info@stichtingmae.nl.  

Meer informatie is te vinden op de social media kanalen van Stichting MAE, of door contact op te nemen via www.stichtingmae.nl.  

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.