KOOS VAN PLATERINGEN MET SONGFESTIVAL SHOW NAAR NEDERLANDSE THEATERS

KOOS VAN PLATERINGEN MET SONGFESTIVAL SHOW NAAR NEDERLANDSE THEATERS

Koos van Plateringen begint aan een nieuw avontuur, samen met oud songfestivaldeelnemers Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) reist hij vanaf begin april 2020 langs twintig Nederlandse theaters met zijn theatershow ‘We LOVE Songfestival – Het grote meezingfeest’. Een onvergetelijke, gezellige, interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival!

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt het publiek mee op deze trip down memory lane, hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes. Daarnaast speelt hij samen met het publiek de enige echte ’65 jaar Songfestival quiz’! 

‘We LOVE Songfestival’ is vanaf 11 april door heel Nederland te zien. Kaarten voor de theatertour zijn te koop via www.welovesongfestival.nl of via de website van het theater.


Koos van Plateringen: “Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond. Dus kom langs en zing en dans mee!”

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.