Kom dineren in middeleeuwse stijl tijdens het Geuzendiner van DE SLAG BIJ ZOETERMEER

Geniet van een geweldige maaltijd en voorstelling in middeleeuwse sferen

Op vrijdag 28 september a.s. vindt het nieuwe evenement DE SLAG BIJ ZOETERMEER plaats. In 1574 probeerden de Geuzen via Zoetermeer het belegerde Leiden te bereiken. Op de Voorweg stuitten ze op een Spaans garnizoen en een ongelijke strijd ontbrandde. Op 28 september 2018 gaan we terug in de tijd en u kunt er bij zijn!

DE SLAG BIJ ZOETERMEER begint met de 16e eeuwse borrel op het Marktplein tijdens het Festival Historisch Zoetermeer. We ontvangen u met bier, wijn, mede of natuurlijk iets fris. Ondertussen wordt het kampvuur ontstoken en het varken aan het spit geregen.

Vervolgens gaat iedereen aan tafel voor het Geuzendiner. Een geweldige maaltijd in 16e eeuwse stijl, waarbij allen gelijk zijn. Varkensgebraad van het spit. duivelse eieren, paddestoelentoerte en andere vergeten lekkernijen worden geserveerd. Alle drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. En natuurlijk mag de Middeleeuwse muziek niet ontbreken!

Na het diner is het tijd voor de spectaculaire avondvoorstelling. De tribunes gaan open voor de beste zitplaatsen bij DE SLAG BIJ ZOETERMEER. Op het water van de Dobbeplas wordt door meer dan 100 medewerkers het verhaal verteld van de Geuzen en de Spanjaarden. Zal het de Geuzen lukken om Leiden te bereiken? En welke prijs betalen de Zoetermeerders voor die bevrijding? DE SLAG BIJ ZOETERMEER is een ongekend spektakel, met schitterende effecten en speciaal gecomponeerde filmische muziek.

Boek nu uw plaatsen voor DE SLAG BIJ ZOETERMEER. Voor € 50,- p.p. heeft u toegang tot de borrel, het Geuzendiner inclusief alle drankjes en de beste plaatsen bij de voorstelling. Tegelijkertijd steunt u het Festival Historisch Zoetermeer met uw bezoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.