Kom de Tovertuin van Woezel & Pip in het echt bezoeken tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs 

Kom de Tovertuin van Woezel & Pip in het echt bezoeken tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs 

4PM Entertainment keert dit jaar weer terug met Het Amsterdamse Winterparadijs. Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt de RAI Amsterdam wederom omgetoverd tot een waar sneeuwparadijs. Naast de verschillende winteractiviteiten tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs, is de bekende Tovertuin van Woezel & Pip dit jaar voor het allereerst te bezoeken. Iedereen kan er zelf doorheen lopen en de magie van de Tovertuin ervaren. 

“Woezel & Pip is na 17 jaar inmiddels niet meer weg te denken uit het leven van (kleine) kinderen in het hele land. We zijn trots om dit jaar de handen in één te slaan met Dromenjager en een ware experience te creëren van de populaire Tovertuin. Het is de allereerste keer dat de Tovertuin op deze manier tot leven komt, uniek om met de kinderen doorheen te wandelen.” Aldus Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment.

Over Woezel & Pip

Woezel & Pip is bekend van 15+ jaren aan boeken, merchandise, theatertournees, de internationale animatieserie, bioscoopfilm en TVOD. Het centrale idee achter Woezel & Pip is dat alle kindjes elk op hun eigen manier stapje voor stapje veilig en geborgen de wereld kunnen ontdekken. Dit gebeurt allemaal in de magische Tovertuin waar Woezel en Pip de leukste avonturen beleven samen met hun vriendjes. De plek die ouders nu zelf met hun kinderen kunnen komen bezoeken.

“Samen met Dinand en Lucy Woesthoff, eigenaren van Dromenjager en de harten achter Woezel & Pip, proberen we samen altijd te kijken hoe we de Tovertuin, de magische wereld waar alles afspeelt, bereikbaar kunnen maken voor kinderen. We zijn daarom ontzettend blij dat we tijdens het Amsterdam Winterparadijs kinderen de mogelijkheid bieden om ECHT door de Tovertuin te lopen. Dit hebben we nog nooit op deze manier kunnen doen. Fantastisch!” Aldus Sabrina van Wijland, Managing Director bij Dromenjager (Woezel & Pip) 

Over Het Amsterdamse Winterparadijs 

Zowel overdag als ’s avonds kan er genoten worden van de ultieme winterbeleving met dit jaar ook een aantal nieuwe winteractiviteiten en Het Grote IJstheater. Dit theater is nieuw bij Het Amsterdamse Winterparadijs. Hier maken o.a. illusionisten Hans Klok en Victor Mids hun opwachten met een spectaculaire show. Ook zal Dierenpraat Live met Britt Dekker & Floris Göbel te zien zijn. Verder zullen Bing, Juf Roos en Monique Smit’s kidspop de kinderen meenemen op avontuur. 

Voor meer tickets en informatie zie: www.hetamsterdamswinterparadijs.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.