Kluun live in het theater met succesvolle Help, ik heb een puber!

Kluun live in het theater met succesvolle Help, ik heb een puber!

in openhartige en humoristische voorstelling vertelt Kluun over hoe om te gaan met pubers.

Na het succes van Help, ik heb een puber! (meer dan 120.000 verkochte exemplaren en best beluisterde podcast) gaat Kluun nu ook het theater in. In Help, ik heb een puber! staat Kluun zelf op het podium en neemt het publiek aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. Help, ik heb een puber! is vanaf 6 september 2024 te zien door het hele land. De kaartverkoop voor de tournee is inmiddels gestart. 

‘Ik neem het publiek mee terug naar mijn eigen pubertijd, naar de Kluun die Kluns werd genoemd en het onzekerste jongetje van de klas was. En ik ben ervan overtuigd: diep van binnen huist in ons allemaal nog die onzekere puber. We hebben alleen in ons leven geleerd onze onzekerheden te maskeren. Ik beloof het publiek dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.’ – Kluun 

Help, ik heb een puber! is een feest, of misschien beter een hel van herkenning. We ontdekken waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen. Over de soorten ouders die er zijn: ben jij een buideldier, een struisvogel of een neushoorn? Waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. We gaan het hebben over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank&drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen. Eenvoorstelling voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. 

Help, ik heb een puber! is van september 2024 t/m april 2025 te zien door het hele land. Voor meer informatie en de speellijst: www.helpikhebeenpuber.nl

Help, ik heb een puber! is een productie van Corti Media Live. Naast Help, ik heb een puber! brengt Corti Media Live in theaterseizoen 24/25 ook Veldheren LiveBNR – Monday Moves en Boekestijn en de Wijk

Credits

Met: Kluun (Raymond van de Klundert) 

Tekst: Kluun (Raymond van de Klundert) en Margôt Ros 

Script: Margôt Ros 

Regie: Peter de Baan

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.