Klassiek van de Toekomst – FotoReportage

Dans, dj’s, theater, film én klassieke muziek? Ontdek deze unieke combi tijdens deze spectaculaire show door jongeren op 1 april 2017!

Over de show

Klassiek van de Toekomst is een interactieve, multidisciplinaire show waar je tijdens het beluisteren van muziekstukken ook je ogen uitkijkt. Het 80-koppige jeugdorkest, speciaal samengesteld voor dit project, speelt onder leiding van dirigente Annelies Smit een avondvullend muziekprogramma. Dit wordt visueel ondersteund door 40 jonge dansers en acteurs, dj’s, lichtshows en live camerabeelden.

De jonge acteur Nils Verkooijen heeft als creatief producent de Spaanse theatermaker Carlos Garcia Estevez en zijn assistente Paige Allerton over laten vliegen om deze spectaculaire voorstelling te regisseren.

Het gehele gezelschap bestaat uit meer dan 140(!) talentvolle jongeren tussen de 12-21 jaar. Samen geven zij een twist aan klassieke muziek in een voorstelling die zal gaan over hun eigen generatie en hun toekomstige samenleving. Verwacht een energieke avond met muziek, theater, dans, film, én bijzondere visuals op levensgrote schermen.

Na het theaterconcert is het tijd voor een cross-over tussen orkest en dj met aansluitend een grootse afterparty! Een line-up van dj’s zal samen met de verschillende orkestleden een unieke feeststemming in de zaal creëren. Zo staat een saxofonist opeens met een techno-dj te spelen en worden disco-hitjes ondersteunt door een groep strijkers.

Ook zal de bekende meidengroep  TP4Y een optreden verzorgen  met het orkest  en de dj.

Meer informatie: http://klassiekvandetoekomst.nl/

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Klassiek van de Toekomst – FotoReportage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.