Kinderen stralen op eerste Junior Sing-along van Van Hoorne Entertainment

Hilversum –Bijna 300 Junior Kidsclubleden van Van Hoorne Entertainment beleefden afgelopen zondag een te gekke theaterdag in Theater Gooiland in Hilversum. Ieder jaar wordt er voor de leden, van de Junior Kidsclub een aantal speciale Kids Clubdagen georganiseerd. Dit jaar voor het eerst een heuse Junior Sing-along. De kinderen kregen diverse theaterworkshops zoals zang, dans, techniek en grime en mochten daarna in groepen op het echte theaterpodium optreden voor publiek.

Vooraf hadden de kinderen allemaal een geselecteerd lied ingestudeerd. Uiteindelijk had elke groep een waar musical stuk gemaakt op het lied. In combinatie met het juiste licht en geluid, waren zij klaar voor het grote podium van theater Gooiland.

Nagenoeg alle karakters uit Rapunzel De Musical met o.a. Sita als Rapunzel waren aanwezig om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De workshop dans werd gegeven door Roodkapje uit Roodkapje De Musical, deze familievoorstelling is vanaf september 2016 in de theaters Nederlandse te zien.

Na een dag vol geweldige theaterbeleving zijn alle kinderen met glimmende ogen en rode wangen weer huiswaarts gegaan. Door de groeiende groep fans heeft Van Hoorne Entertainment de Junior Kidsclub twee jaar geleden opgericht. Fans die lid worden zijn dan V.I.P. en kunnen ieder jaar weer genieten van diverse speciaal voor hen georganiseerde Kidsclubdagen. Meer informatie over de Junior Kidsclub is te vinden op www.JuniorKidsclub.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.