Kinderen slapen in het DeLaMar Theater – FotoReportage

Kinderen slapen in het DeLaMar Theater – FotoReportage

Achttien kinderen uit de cast van kinderen voor kinderen musical Waanzinnig Gedroomd, werden voor het slapen gaan voorgelezen door Pepijn Gunneweg en Roeland Fernhout.
Dit op een bijzondere locatie, namelijk op het podium van het DeLaMar theater, zij zullen namelijk hier de nacht door brengen.

Directeur Edwin van Balken bood de kinderen deze unieke overnachting aan om te vieren dat de bejubelde voorstelling van 12 t/m 23 augustus nog twee weken terugkeert naar het Amsterdamse Theater.

Over Waanzinnig Gedroomd:

Waanzinnig Gedroomd, geschreven door Roeland Fernhout en Ulrike Bürger-Bruijs, was sinds afgelopen oktober meer dan 120 keer te zien in theaters in heel Nederland. Het is een musical voor iedereen van 5 tot 99 met hits als Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… Deze bekendste oude én nieuwe hits vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest. Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus. Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Waanzinnig Gedroomd is een productie van Cook a Dream in samenwerking met de VARA. Het is de eerste keer in het 35-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen dat er een musical gemaakt is met de liedjes.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.