Kick Spijkerman als Beest in ‘Belle en Beest De Musical’

Kick Spijkerman als Beest in ‘Belle en Beest De Musical’

Een mysterieuze blik, een warm hart én een wilde vacht… Kick Spijkerman kruipt in de huid van het Beest voor de allernieuwste sprookjesproductie van Van Hoorne Entertainment: Belle en Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in theaterseizoen 2020-2021 alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse theaters.

Kick Spijkerman zal, naast Sita Vermeulen als Belle, schitteren in de rol van Beest in de sprookjesvoorstelling ‘Belle en het Beest De Musical’.

Kick is een echte performer; het theater voelt inmiddels als zijn thuis. In 2013 is hij afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater, en sindsdien heeft hij ieder seizoen op de planken gestaan. Hij was onder meer te zien in De Jantjes, Cirque Stiletto 2, War Horse, Suske en Wiske De Musical, A Chorus Line, speelde Martin in The Full Monty en is momenteel nog te bewonderen als Eddie in de feel-good musical Mamma Mia! In 2013 werd Kick bovendien genomineerd voor de Jacques de Leeuw Toptalent prijs, richting Muziek- en Musicaltheater.

Met zijn beestachtige goede stem en podiumervaring is Kick een aanwinst voor de cast van Belle en het Beest De Musical. Hij is zelf ook ontzettend blij met deze nieuwe uitdaging: “Er zitten zoveel mooie aspecten aan dit verhaal en deze rol. Misschien cliché, maar zo waar; de liefde wint! Ik zie er enorm naar uit een eigen versie te creëren met deze fijne groep mensen.”

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment trekken per seizoen inmiddels meer dan 120.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

Foto: Mitch Blaauw

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.