‘Kerst op Wonder School’

‘Kerst op Wonder School’

Kerst is de meest magische tijd van het jaar, maar wat gebeurt er als de Kerstman zijn toverkracht kwijt is? In de gloednieuwe tv-serie ‘Kerst Op Wonder School’ schieten Wardo de Verwonderaar en zijn assistent Wally het Wonderkonijn de Kerstman te hulp om kerst te redden. De acht afleveringen tellende serie gaat op woensdag 14 december rond 16.00 uur in première bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Slagen Wardo en Wally erin om met hun goocheltrucs en toverkunsten de Kerstman te helpen en kinderen alsnog een magische kerst te bezorgen?

‘Kerst op Wonder School’ is een speciale variant van de succesvolle kinderserie ‘Wonder School’: een betoverende show waarin Wardo de Verwonderaar kinderen leert goochelen en hen meeneemt in de wereld van illusies en onvoorstelbare goochelkunsten…

Verwonderaar Wardo (Niels Houtepen) en zijn assistent Wally het Wonderkonijn (Bart Mijnster) hebben een druk jaar achter de rug op Wonder School en zijn toe aan een rustige kerstvakantie. Maar dan staat er plotseling een bijzondere gast voor de deur. Wardo en Wally schrikken zich een hoedje als ze ontdekken dat het de Kerstman (Filip Bolluyt) is, die hen om hulp vraagt. Kerst is dit jaar in gevaar omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is. Wardo de Verwonderaar lijkt de enige te zijn die hem kan helpen en deze ramp kan voorkomen. Wardo goochelt er flink op los en tovert de ene na de andere verbazingwekkende truc, maar lukt het hem om de Kerstman zo goed te helpen dat kerst dit jaar toch door kan gaan?

‘Kerst op Wonder School’ is vanaf 14 december elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De serie loopt door tot en met 23 december. Op eerste kerstdag wordt ‘Kerst op Wonder School’ vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf tweede kerstdag wordt de reeks elke doordeweekse dag rond 16.00 uur herhaald. De serie is eveneens te bekijken via de gratis Telekids app.

‘Kerst op Wonder School’ is een productie van Just Productions en Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.