Karin Bloemen schittert met de Old School Band

Bij Karin Bloemen in het theater denk je toch al snel aan de extravagante personality shows met veel verschillende opvallende jurken, humor en een goed decor. Dat is waar we deze theaterdiva toch het meest van kennen. Maar in Karin Bloemen & Old School Band gaat het een keer totaal anders. Geen vele jurken, geen grote decors. Maar gelukkig wel met de humor zoals we die van Karin kennen van haar grote extravagante personality shows. De eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling zien we dan ook meer de zangeres Karin Bloemen. De show is dan ook meer in een concert setting.

Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan: funk, jazz en soul. In deze pure, muzikale theatershow komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah en Amy.
 
In Karin Bloemen & Old School Band laat Karin zien dat ze met recht een theaterdiva genoemd mag worden. Ook zonder al de glitter en glamour laat ze zien dat ze een echte vakvrouw is. Het ook mooi om eens een totaal andere show te zien met Karin bloemen. De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan dat de Huffington Post (USA) in 2017 al deed naar aanleiding van hun debuutalbum. “For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s latest Old School Band.”
 
Kijk voor de speellijst op labloemen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.