Karin Bloemen bedreigt de cast van Into The Woods

Karin Bloemen bedreigt de cast van Into The Woods

Karin Bloemen heeft een kolossale rol te pakken want ze zal de rol van de wraakzuchtige Reuzin op zich nemen in de Stephen Sondheim musical Into The Woods. Fysiek zal Karin niet op het podium te zien zijn. Alleen haar stem dondert door de luidsprekers de zaal in. ‘Het is toch reusachtig dat ik de rol van de reuzin mag inspreken?’ zegt Karin Bloemen. ‘Op Broadway werd de rol van de Reuzin ook van tevoren ingesproken en ik voel me enorm vereerd dat producente Esther Maas van PIT Producties aan mij heeft gedacht voor deze rol.

Into The Woods
Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? En zijn heksen, wolven en reuzen wel de grootste bedreiging voor je geluk?

15 koppig live-orkest
Uniek is dat producente Esther Maas van PIT Producties een 15 koppig live-orkest olv een dirigent op tour meeneemt. Waar collega-producenten het orkest vaak wegbezuinigen, is een live-orkest voor Esther Maast juist een voorwaarde om deze theatervoorstelling te maken. Into The Woods is vanaf februari in heel Nederland te zien met een topcast bestaande uit Paul Groot, Elise Schaap, René van Kooten, Esther Maas, Lone van Roosendaal, Guido Spek, Jeremy Baker, Wart Kamps, Brigitte Heitzer, Laus Steenbeeke, Roosmarijn van Bohemen, Esther Floor, Mirjam de Rooij en de stem van Karin Bloemen.

Voor meer informatie en kaarten ga naar intothewoods.nu

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.