Karen Damen en Ruth Beeckmans vervoegen de cast van Sneeuwwitje

Karen Damen en Ruth Beeckmans vervoegen de cast van Sneeuwwitje

Sprookjesmusical Sneeuwwitje voegt twee nieuwe, sterke namen toe aan de cast. Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen afwisselend de rol van de koningin spelen. Ruth zal hiermee haar musicaldebuut maken, maar voor Karen is het niet de eerste keer dat ze op het podium van een musical zal staan. Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. Sneeuwwitje is vanaf 2 juli 2024 gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

Karen Damen – Koningin: “Het is natuurlijk super speciaal dat de allereerste musical van Studio 100 terugkomt. Ik ben benieuwd hoe die er nu, 25 jaar later, zal uitzien. Het is een iconische voorstelling en ik ben dankbaar dat ik mag bijdragen aan de magie die deze klassieker tot leven brengt.”

Ruth Beeckmans – Koningin: “Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen. Het zal een uitdaging worden, maar ik kijk ernaar uit om de ‘boze’ koningin te spelen en het publiek te betoveren in deze sprookjesmusical. Bovendien wordt het de eerste keer dat ik op de planken zal staan als musicalactrice, heel spannend dus!”

Over de sprookjesmusical

Sneeuwwitje was de eerste sprookjesmusical die Studio 100 op de planken van de Koningin Elisabethzaal bracht in 1998. Het bedrijf kent sindsdien een sterke traditie van sprookjesmusicals. Denk maar aan de grote successen van Assepoester, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood en onlangs hernomen, De 3 Biggetjes. De terugkeer van Sneeuwwitje is een bijzonder moment voor Studio 100, want hiermee pikt het die traditie opnieuw op.

Exclusief in het Plopsa Theater

Sneeuwwitje zal deze zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne.

Xavier Verellen – Marketing & Sales Director Plopsa: “Voor Plopsa is het opzetten van zo een grootschalige productie een primeur. Echter sluit deze musical naadloos aan bij onze visie om volop in te zetten op beleving. Op die manier krijgt onze site in De Panne nog een extra dimensie. Bovendien is een bezoek aan deze voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens de zomer in het Plopsa Hotel verblijven. Allen daarheen dus!”

VANAF 2 JULI 2024

Plopsa Theater De Panne

sneeuwwitje.live

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.