Kaj van der Voort wordt Sky in MAMMA MIA!

Kaj van der Voort wordt Sky in MAMMA MIA!

Kaj van der Voort zal binnenkort als Sky te zien zijn in de musical MAMMA MIA!. De zanger, bekend van de boyband B-Brave, neemt tijdelijk de rol van Soy Kroon over. Soy, die op dit moment avond aan avond in het Beatrix Theater schittert, legt zijn rol even neer in verband met opnames voor een tv-serie. Kaj deed auditie en werd door het Engelse team van de musical uitermate geschikt gevonden om de rol te vertolken. Albert Verlinde is blij dat de zanger de rol van Sky op zich wil nemen: “Hij past perfect in het plaatje!”.

Kaj van der Voort is niet onbekend in het theater. Zijn carrière begon namelijk in 2007, toen hij op 11-jarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol in de musical Ciske de Rat. Later veroverde hij vele harten als lid van B-Brave. In 2017 was hij samen met zangeres Maan te zien in het RTL4-programma Dance Dance Dance. Tegenwoordig heeft Kaj een succesvolle solocarrière. De zanger is er heel trots op dat hij binnenkort in MAMMA MIA! staat: “Met de fantastische hits van ABBA is dit de meest swingende musical van dit moment!”

Over MAMMA MIA!MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky, terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA’s bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.  


Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

FOTO: ©Roy Beusker

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.