Kaartverkoop Rob de Nijs musical Malle Balle breekt records, al 35.000 kaarten verkocht 

Kaartverkoop Rob de Nijs musical Malle Balle breekt records, al 35.000 kaarten verkocht 

De kaartverkoop van Malle Babbe – de Rob de Nijs musical loopt storm. Binnen twee weken zijn er ruim 35.000 kaarten verkocht. Niet eerder was de vraag naar kaarten in zo’n korte tijd zo groot bij de aankondiging van een nieuwe oorspronkelijk Nederlandse reismusical. Veel fans noemen de musical een prachtig eerbetoon aan Rob en kijken er reikhalzend naar uit.

Jet de Nijs: “Rob en ik zijn overweldigd door de enorme belangstelling voor de musical over zijn leven. Dat zoveel mensen hem een warm hart toedragen en uitkijken naar deze voorstelling doet ons enorm goed. We hebben een groot vertrouwen in het maakproces. Het script vindt Rob in ieder geval spot on!”

Joop van den Ende: “Fantastisch dat het publiek in heel Nederland zo enthousiast reageert op de aankondiging van deze nieuwe musical. Het ervaren creatieve team werkt momenteel met groot enthousiasme aan de ontwikkeling van Malle Babbe. Met zeer veel zorg willen we het leven en oeuvre van Rob de Nijs recht doen.”

Malle Babbe – de Rob de Nijs musical

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe. Het laatste project van Rob de Nijs, in samenwerking met Joop van den Ende. Op meeslepende wijze komen alle hoogte- en dieptepunten van zijn indrukwekkende artiestenbestaan, ontelbare affaires en zijn grote liefde voorbij. Een avond vol herkenbaarheid, verrassingen en al zijn grote hits.

Vanaf begin 2025 te zien in theaters door heel Nederland. 

Info & kaarten: www.mallebabbemusical.nl

Foto: Claude Vanheye Fotografie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.