Kaartverkoop Musical Award Gala vandaag van start

Kaartverkoop Musical Award Gala vandaag van start

Vandaag start de kaartverkoop voor het jaarlijkse Musical Awards Gala in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Op 15 mei worden in dit theater in een live televisie-uitzending van de AVROTROS op NPO 1 de felbegeerde Musical Awards uitgereikt voor onder andere de beste musical, beste hoofdrollen en beste bijrollen.

Het Musica Award Gala wordt voor de 21ste keer georganiseerd. Vanuit het AFAS Circustheater, hét musicaltheater van Nederland, presenteren Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg deze feestelijke avond waar meer dan twintig award zullen worden uitgereikt. In de week van 24 tot en met 28 april wordt bekend gemaakt wie de genomineerden zijn. Zij zullen op 15 mei aanwezig zijn om hun award eventueel in ontvangst te nemen.

Deze avond staat voor een groot deel in het teken van de uitreiking van de Musical Awards, maar het publiek krijgt ook een voorproefje te zien van de musical die de komende maanden in de theaters te zien zijn. ‘Het wordt een wervelende, energieke avond waar de crème de la crème van de musicalwereld aanwezig is en fantastische optredens zal geven,’ laat de organisatie weten.

Op 15 mei worden ook de twee publieksprijzen, de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical en de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical uitgereikt. Het gaat om musicals die tijdens dit theaterseizoen te zien zijn. Het publiek kan nog tot en met 25 april stemmen op de musical van hun voorkeur. Dit kan op https://stemmen.musicalawards.nl/

Kaarten voor het jaarlijkse Musical Awards Gala op 15 mei in het AFAS Circustheater in Scheveningen zijn vanaf vandaag te koop.

Meer informatie en kaartverkoop: www.eventim.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.