Kaartverkoop musical ‘Aida’ gestart na succesvolle crowdfundingsactie

Kaartverkoop musical ‘Aida’ gestart na succesvolle crowdfundingsactie

Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland brengen definitief in maart 2020 de musical ‘Aida’ op de planken in de Theaterbakkerheij, Gouda. Met een succesvolle crowdfundingsactie is het mogelijk geworden om alle voorstellingen met een live orkest te spelen. Niets staat nu meer in de weg, dus de kaartverkoop voor de voorstellingen is gestart.

Crowdfunding 142%

Pepijn Jehee: “142 procent!?! Wie had dat gedacht? Nou wij niet. Wij is in dit geval Frank Keizer (de man waarmee ik Aida produceer) en ik. We hebben nu 3 keer gerepeteerd en wat wordt het gaaf. En wat gebeuren er veel dingen op dit moment. Een eerste promo optreden, deze crowdfunding, toffe decor en kleding ideeën. Ik kan het bijna niet bevatten en knijp mezelf bijna elke dag.”

Extra voorstellingen met live orkest dankzij succes crowdfunding.

Doordat de crowdfunding een groot succes was, kunnen wij bekendmaken dat wij nu 3 shows zullen gaan spelen. Namelijk op vrijdag 13 maart om 20.00 uur, zaterdag 14 maart om 20.00 uur en zondag 15 maart om 14.00 uur. Voor de shows op vrijdag en zaterdag zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop is per direct van start via https://shop.jeheevertelt.nl. De voorstellingen worden gespeeld in ‘de Theaterbakkerheij’ aan de Gouderaksedijk te Gouda. Een zeer passende locatie die podium biedt aan talent uit de regio. De voorstelling wordt voorzien van een eigentijds decor en passende kostuums. De muziek zal ten gehore gebracht worden door een liveband, die het geheel zal ondersteunen.

Waarom je deze voorstelling gezien moet hebben

Voor deze voorstelling is een zeer getalenteerde cast samengesteld. De rol van Aida zal worden vertolkt door Merle van der Steen. Zij heeft een ruime ervaring in het musicalvak, waaronder recentelijk de hoofdrol in Jeanne ‘d Arc van Storytellers. Pepijn: “ze is een zeer talentvolle actrice die je met haar spel en stem zal raken in je hart. Ze is voor mij een gedroomde Aida’. Radames zal worden gespeeld door Joost Naaijen. Hij heeft ook veel hoofdrollen op zijn naam staan, zowel bij Theatergroep Spot als Storytellers. Bij de laatste speelde hij de mannelijke hoofdrol in The Pirate Queen. “Een stevige acteur die samen met Merle een prachtig liefdespaar vormt”, aldus Pepijn. Valerie van Krimpen maakt het trio van hoofdrollen compleet. Zij speelt de rol van Amneris. Na haar opleiding aan Frank Sanders Academy heeft ze diverse rollen gespeeld voor Efteling Theater en actief als stem-acteur. Pepijn: “Valerie heeft een dijk van een stem en een mooie uitstraling. Ze past perfect in het plaatje van Amneris die in eerste instantie de buitenkant belangrijk vindt, maar dan ook zichzelf ontdekt. Een mooie ontwikkeling die Valerie prachtig kan neerzetten”. Pepijn: ‘Daarnaast bestaat de cast uit nog 12 getalenteerde leden die ensemble en bijrollen vervullen. We hebben pas een paar keer gerepeteerd en daarbij heb ik al diverse kippenvelmomentjes gehad. Ik ben nu al super trots op het resultaat dat de cast weet neer te zetten. Het wordt echt een schitterende voorstelling met live muziek. Dat zie je tegenwoordig niet meer overal. Het script en de arrangementen zijn op zich al een parel, maar met deze hoofdrolspelers komen de emoties echt bij je binnen.’

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.