Kaartverkoop gestart van jubileumconcert Marleen van der Loo met o.a. Pia Douwes en Jeroen Phaff.

Kaartverkoop gestart van jubileumconcert Marleen van der Loo met o.a. Pia Douwes en Jeroen Phaff.

De kaartverkoop van het eenmalige jubileumconcert van Marleen van der Loo is officieel gestart. Het intieme concert zal plaatsvinden op 3 april 2017 in Midi Tilburg.

In haar inmiddels 25-jaar durende carrière speelde Marleen grote rollen in o.a. Tanz der Vampire, Elisabeth, Ciske de Rat, Cats, Love story, Mamma Mia, Footloose en Aida. Momenteel is ze te zien als Hannah Chaplin in Chaplin de musical.

Tijdens het concert zingt Marleen bekende en onbekende nummers uit diverse voorstellingen. Ook zal ze voor het eerst liedjes naar buiten brengen van haar eerste soloalbum, geschreven door haar broer Stijn van der Loo (componist van o.a. ken je mij/Trijntje Oosterhuis).

Er zullen diverse gastoptredens plaatsvinden van o.a. Pia Douwes, Jeroen Phaff, Anne Mie Gils en Goele de Raedt. De intieme en persoonlijke avond zal worden begeleid door een klein combo.

Kaarten voor het jubileumconcert zijn voor €14,50 te koop via de site van het theater. http://www.midi-tilburg.nl/agenda/marleen-loo-jubileum-concert

Marleen wil de opbrengst schenken aan Alzheimer Nederland. Meer informatie is te vinden op www.il-entertainment.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.