K3 treedt voor het eerst op tijdens Canal Pride in Amsterdam

K3 treedt voor het eerst op tijdens Canal Pride in Amsterdam

Foto: Robin Swiers

Op zaterdag 3 augustus 2024 zal K3 aanwezig zijn tijdens Canal Pride in Amsterdam. Op de boot van Heel Holland Bakt-deelnemer Cas Wolters zullen Hanne, Marthe en Julia bekende K3 liedjes als Alle Kleuren, Waterval en Oya Lélé zingen. Uiteraard zullen ze hun beroemde regenboogjurk op deze feestelijke dag aantrekken.

Het is voor het eerst dat K3 meedoet aan Canal Pride. De regenboogvlag, die tijdens Canal Pride te zien is, staat al jaren symbool voor acceptatie, diversiteit en (zelf)liefde. Waarden die ook al meer dan 25 jaar weerspiegeld en uitgedragen worden door K3. In de teksten van de iconische K3 liedjes blijven deze belangrijke thema’s de hoofdrol spelen. Je mag zijn wie je wilt zijn, dat is de boodschap die Hanne, Marthe en Julia uit willen dragen.

K3 is deze dag te gast op de boot van Cas Wolters, een plek voor gelijkheid, inclusie en feestvreugde. Hier wordt iedereen, doof, slechthorend of horend verwelkomt, om samen de boodschap van liefde en acceptatie te vieren. Wat precies in het overkoepelende thema van Pride Amsterdam past: #TOGETHER

Gedurende deze dag zijn er (gebaren)tolken aan boord die ervoor zorgen dat communicatie en muziek voor iedereen toegankelijk is.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.