K3 straalt in videoclip nieuwe zomersingle Ushuaia!

K3 straalt in videoclip nieuwe zomersingle Ushuaia!

Dat Hanne, Marthe en Klaasje zin hebben in de zomer lieten ze vrijdag al horen bij de release van hun nieuwe single Ushuaia. Nu er vanaf vandaag ook een bijbehorende videoclip is, kan de zomer helemaal losbarsten! Ushuaia is het eerste nummer van het nieuwe K3 album, welke later dit jaar zal verschijnen. De clip past helemaal bij het thema van het nummer waarin Hanne, Marthe en Klaasje iedereen meenemen naar een wereld waar alles kan en er nooit oorlog is. De opnames van de clip waren een tropisch feestje, de meisjes zijn dan ook heel trots op het eindresultaat! Bekijk de videoclip

Er kan volop worden meegezongen en meegedanst op Ushuaia en vele andere liedjes tijdens de nieuwe K3-shows! Deze spetterende shows zijn vanaf februari 2017 in heel Nederland te zien. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, koop dus snel je ticket en zorg dat je erbij bent!

Kaarten zijn te koop via Eventim: 0900-3005555 (€0,45 p/m) of www.eventim.nl. Voor meer informatie over de nieuwe K3-shows ga je naar www.studio100.com.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.