K3 show K3 IN DE RUIMTE uit op DVD

K3 show K3 IN DE RUIMTE uit op DVD

K3 IN DE RUIMTE was de allereerste eigen tournee voor Hanne, Marthe en Klaasje. Ze bouwden tijdens deze show een onvergetelijk feestje met maar liefst 140.000 enthousiaste grote en kleine fans! Beleef deze prachtige show nu opnieuw op DVD en zing, dans en feest mee met de allergrootste K3-hits en uiteraard alle liedjes van het album Ushuaia!

Verhaal

Hanne, Marthe en Klaasje zijn helemaal klaar voor hun allereerste eigen tournee, maar Marthe merkt dat de kleuren van de regenboog plotseling zijn verdwenen. Zonder de mooie kleuren kan K3 geen vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space (Walter Baele) probeert K3 de kleuren terug te halen bij de bewoners van de planeten Amoria, Smilus en Njammie. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?

Tracklist

1 ) Ushuaia

2 ) Alle Kleuren

3 ) Medley : Aliyee, Popgroep, De 3 Biggetjes

4 ) Love Boat Baby

5 ) Verliefd

6 ) Jij bent de bom

7 ) Medley: Boemdiboem, On va danser, Als het binnenregent

8 ) Medley: Iedereen K3, Prinsesje en superman, Hallo K3

9 ) Oya Lélé

10 ) Play-O

11 ) Medley: Heyah Mama, Mamasé!, Eyo!

12 ) 10.000 luchtballonnen

Bonus Clip: Aliyee

Nieuwe K3 Show

In 2018 komt K3 terug naar Nederland met een fantastische nieuwe show, met alle grote K3-hits én met nieuwe nummers! Vanaf het voorjaar 2018 te zien in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Apeldoorn! Voor tickets & informatie:

www.eventim.nl/k3

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.